Muurschildering in Jan Kistenstraat
34. De KNMR's reddingsboot Kitty Roosmale Nepvue vaart uit bij windkracht 9.
Op een muur geschilderd in de Jan Kistenstraat door Kees van der Vlies en Marianne van den Berg in 2016 naar een foto van Dick Teske.
 
 
Marianne van den Berg, (geb. 1967)
Na jarenlang kinderkamerkunst, kraamcadeaus en geboortekaartjes te hebben gemaakt, is in 2014 het roer omgegaan. Voorheen werkte ik met acrylverf maar werd gegrepen door de ei-tempera techniek, waardoor ik zeer fijn kan werken. Losse pigmentpoeders worden gemengd met eidooier als bindmiddel en streepje voor streepje op een paneel gezet, laag over laag. (Bron: Mariannevandenberg.nl)
 
Kees van der Vlies. Geboren te Bandoeng Indonesië op 30 Mei 1940. Kweekschool voor Onderwijzers en daarna Academie voor Beeldende Kunsten te Rotterdam. De eerste werkzame jaren afwisselend werkzaam geweest in commerciële banen,onderwijs of reclame.Vanaf 1980 fulltime werkzaam als zelfstandig kunstenaar in combinatie met decoratie en styling. Veel decorateur schilder kunstenaar en kunstschilder werk zoals schilderijen en styling in opdracht uitgevoerd, waardoor een grotere tijdsduur tussen de tentoonstellingen. (Bron: Keesvandervlies.nl)
 
Bronnen: